Suomen Thoraxradiologit julistaa haettavaksi kolme koulutusapurahaa

Apuraha on tarkoitettu ulkomaisen thoraxradiologisen koulutuksen tai koulutuskokonaisuuden
kustannuksiin. Apuraha on ensisijaisesti tarkoitettu thoraxradiologian lisäkoulutusohjelmaa tai
keuhkosyövän seulontapätevyyttä (ESTI LCS Certification) suorittaville.

Tomosynteesin laadunvalvonnan päivittämiseen työryhmä haussa

Suomessa ei tällä hetkellä ole laadunvalvontaopasta tai -suositusta, joka kattaisi mammografian uudemmat tekniikat, kuten 3D-ominaisuuden. Syksyllä alkavan pro gradu -työn yhteydessä tullaan tekemään selvitystä tomosynteesin laadunvalvonnasta, ja tavoitteena on laatia kattava kansallinen eri laitemallien ominaispiirteet huomioon ottava ohje tekniselle laadunvalvonnalle. STUK on mukana projektissa, ja työtä varten perustetaan työryhmä. Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan nykyisen mammografian … Lue lisää…

Suomen Vatsaradiologien tutkimusapurahahaku 1.3.-5.4.2024

Suomen Vatsaradiologit julistaa haettavaksi tutkimusapurahoja lääkäreille, jotka tekevät alkuvaiheen tutkimustyötä, väitöskirjaan tähtäävää tai väitöskirjatyön jälkeistä tutkimustyötä, jonka aiheena on vatsan tai lantion alueen radiologia.

Tervetuloa Suomen Rintaradiologien vuosikokoukseen 2023

Suomen Rintaradiologien tämän vuoden vuosikokous pidetään tiistaina 12.12.23 klo 15:30 Teamsissä.

Ilmoittautumiset puheenjohtaja Anna Sutelalle sähköpostiin (etunimi.sukunimi@terveystalo.fi) 8.12. mennessä. Ilmoittautuessa pyydetään kertomaan sähköpostiosoite, johon osallistumislinkki lähetetään.

Suomen Radiologiyhdistys julistaa haettavaksi tutkija-apurahoja

Apurahat on tarkoitettu väitöskirjan tekijöille, joiden väitöstyön teema kuuluu kiinteästi radiologian tai radiologisen fysiikan piiriin. Tutkija-apurahaan ei ole hakemuskaavaketta, vaan hakemukset tulee laatia vapaamuotoisesti. Apurahahakemuksen liitteenä tulee olla hakijan CV, yksityiskohtainen tutkimussuunnitelma aikatauluineen ja julkaisuluettelo, josta käy ilmi mitkä julkaisuista ovat väitöskirjan osatöitä. SRY:n hallitus päättää stipendin myöntämisestä ja rahallisesta määrästä.