Suomen Kardiologisen Seuran eKevätkokous

place Webinar

Tervetuloa eKevätkokoukseen 2021!

Tule seuraamaan laadukasta ohjelmakokonaisuutta! Ensimmäinen koulutuspäivä keskittyy sydämen läppävikojen arvioinnin ja diagnostiikan haasteisiin sekä niiden hoitoon. Tätä ennen aamupäivällä järjestetään Progress Report -nuorten tutkijoiden kilpailu ”pitch” tyylisenä kisana sekä kuullaan professori Juhani Knuutin State of the Heart luento ”Rintakipupotilaan diagnostiikka tänään ja huomenna”. Toinen koulutuspäivä 15.4. alkaa Sydäntutkimussäätiön 50-vuotisjuhlasymposiumilla, missä saadaan mielenkiintoista tietoa sydänsairauksien tutkimuksesta ja sen vaikutuksesta käytännön kardiologiaan. Sen jälkeen on mahdollista perehtyä sepelvaltimotaudin diagnostiikkaan erityisesti kuvantamisen avulla. Lisäksi tuolloin on mahdollisuus päivittää tietonsa kardiologian uusista hoitosuosituksista ja kuulla eteisvärinän nykyhoidosta päivitettyjen suositusten perusteella.

Olemme vakuuttuneita, että digitaalinen eKevätkokous on yhtä mielenkiintoinen ja vuorovaikutteinen koulutustapahtuma kuin perinteinen kokousmuoto eSyyskokouksesta saatujen kokemusten ja hyvien palautteiden perusteella. eKevätkokouksessa rinnakkaissessioista on luovuttu, jolloin on helpompi keskittyä yhdessä linjassa koulutuspäivän ohjelmaan. Ohjelmaa voi seurata livestriiminä, tilanteen mukaan joustavasti seuraten nettisovelluksen kautta sekä kotoa että työpaikalta, ja kerrata tai katsoa striimin tallenteet kahden viikon ajan varsinaisen kokouksen jälkeen. Keskustelu session puheenjohtajien ja luennoitsijoiden kanssa on mahdollista esitysten aikana ja niiden jälkeen chat-toiminnolla. Tervetuloa verkostoitumaan ja päivittämään tietoja!

KOHDERYHMÄ JA ERIKOISTUMISPISTEET

Kohderyhmänä ovat sydänpotilaiden hoitoon osallistuvat erikoistuvat ja erikoislääkärit mm. akuuttilääketieteen, anestesiologian ja tehohoidon, kardiologian, kliinisen fysiologian, lastentautien, radiologian, sisätautien, sydän- ja rintaelinkirurgian, työterveyshuollon, verisuonikirurgian ja yleislääketieteen aloilla.

Virtuaalikokousta anotaan erikoistumiskoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi 15 h pääohjelman osalta (ei sisällä teollisuuden järjestämiä tilaisuuksia) seuraaville erikoisaloille: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, kardiologia, kliininen farmakologia ja lääkehoito, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, kliininen hematologia, kliininen kemia, lastentaudit, nefrologia, neurologia, perinnöllisyyslääketiede, radiologia, sisätaudit, sydän- ja rintaelinkirurgia, työterveyshuolto, verisuonikirurgia ja yleislääketiede. Tunteja erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseen koulutukseen saa rekisteröitymällä ja osallistumalla livetapahtumaan 14.-15.4.2021. Tallenteiden katselusta saa erillisen todistuksen, jossa tuntimäärä on 1/6 verrattuna livekurssiin. Sopimalla alueellisen erikoisalan koulutuksen vastuuhenkilön/kouluttajan kanssa täydentävästä tehtävästä (esim. oppimispäiväkirjasta), voi erikoistumistunteja saada myös tallenteista täydet tunnit.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu ajoissa, osallistumismaksu nousee 1.4. alkaen. Ilmoittautuminen on avoinna 11.4. saakka, tapahtuman aikana ei enää voi ilmoittautua! Puhelimitse ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan.

OSALLISTUMISMAKSUT

2 pv

1.-31.3. maksu 250 €. 1.4. alkaen maksuun lisätään lisämaksu 50 €.

1 pv

1.-31.3. maksu 160 €. 1.4. alkaen maksuun lisätään lisämaksu 20 €.

Hinnat alv 0 %

Tervetuloa!

Lisätietoja osoitteesta https://www.fincardio.fi/ekevatkokous-2021/

Järjestäjä: Suomen Kardiologinen Seura

*******************************************

Suomen Kardiologinen Seura

Sepänkatu 20

90100 OULU

Puh.: 050 592 1846

E-mail: maiju.pikkarainen@fincardio.fi

Internet: www.fincardio.fi