Suomen Vatsaradiologien tutkimusapurahahaku 1.3.-5.4.2024

Suomen Vatsaradiologien tutkimusapurahahaku 1.3.-5.4.2024

Suomen Vatsaradiologit julistaa haettavaksi tutkimusapurahoja.

  • Lääkäreille, jotka tekevät alkuvaiheen tutkimustyötä, väitöskirjaan tähtäävää tai väitöskirjatyön jälkeistä tutkimustyötä, jonka aiheena on vatsan tai lantion alueen radiologia

Tutkija-apurahaa voi hakea henkilökohtaisena apurahana käytettäväksi tutkimusvapaan pitämiseen tai muihin tutkimustyön tekemisestä aiheutuviin välittömiin kustannuksiin. Apuraha tulee käyttää vuoden 2024 loppuun mennessä. Apurahan hakemiseen ei ole hakemuskaavaketta, vaan hakemukset tulee laatia vapaamuotoisesti. Sellaiset hakijat, jotka eivät aiemmin ole saaneet vatsaradiologien jakamia apurahoja, ovat etusijalla apurahoja jaettaessa.

Apurahahakemuksen liitteenä tulee olla hakijan CV, yksityiskohtainen tutkimussuunnitelma aikatauluineen ja kustannuslaskelmineen sekä julkaisuluettelo, josta käy ilmi, mitkä julkaisuista ovat väitöskirjan osatöitä sekä yksityiskohtaiset tiedot haetun apurahan määrästä ja käyttökohteesta aikatauluineen.

Mikäli hakijalle myönnetään Suomen Vatsaradiologien apuraha, tulee hänen toimittaa dokumentaatio apurahan käytön toteumasta 31.1.2025 mennessä Suomen Vatsaradiologien hallituksen sihteerille ja puheenjohtajalle.

Hakuasiakirjat toimitetaan Suomen Vatsaradiologien sihteerille (suvi.marjasuo@pirha.fi)

Mahdolliset tiedustelut:

Suomen Vatsaradiologit, pj. Irina Rinta-Kiikka (irina.rinta-kiikka@pirha.fi) tai sihteeri Suvi Marjasuo (suvi.marjasuo@pirha.fi) Hakuaika alkaa 1.3.2024 klo 8 ja päättyy 5.4.2024 klo 15.