Varmista, että olet European Society of Radiology (ESR) jäsen, jotta saat mm. alennuksen ECR:ään osallistumisesta!

Kaikki SRY:n jäsenet ovat oikeutettuja eurooppalaisen kattojärjestömme ESR:n jäsenyyteen. Mikäli SRY:n jäsenmaksu on jäänyt jossain välissä maksamatta ja se on nyt maksettu uudestaan, olet mahdollisesti pudonnut pois ESR:n jäsenyydestä.

SRY:n pitää toimittaa ESR:lle yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite, jotta jäsenyys voidaan uudelleen vahvistaa. SRY:n jäsenrekisterin hoito on keskitetty Suomen Lääkäriliiton alaisuuteen, jotta se voidaan hoitaa GDPR-asetuksen mukaisesti. Tämän seurauksena edes SRY:lle itselleen ei saa luovuttaa omasta jäsenrekisteristämme sähköpostitietoja.

Toivon siis, että tarkistatte kaikki ESR-jäsenyytenne osoitteessa https://portal.myesr.org/esr/membership ja mikäli ette ole jäseniä, tarkistakaa ensin, että SRY:n jäsenmaksu on maksettu (lääkärijäsenet lääkäriliiton sivuilla https://www.laakariliitto.fi/tietoni/, muut kuin lääkärijäsenet kysymällä asiaa sihteeri@sry.fi). Mikäli ette ole ESR:n jäseniä, vaikka SRY:n jäsenmaksu on maksettu, ottakaa yhteyttä (sihteeri@sry.fi) ja korjataan asia!