Suomen Radiologiyhdistys julistaa haettavaksi tutkija-apurahoja

Apurahat on tarkoitettu väitöskirjan tekijöille, joiden väitöstyön teema kuuluu kiinteästi radiologian tai radiologisen fysiikan piiriin. Tutkija-apurahaan ei ole hakemuskaavaketta, vaan hakemukset tulee laatia vapaamuotoisesti. Apurahahakemuksen liitteenä tulee olla hakijan CV, yksityiskohtainen tutkimussuunnitelma aikatauluineen ja julkaisuluettelo, josta käy ilmi mitkä julkaisuista ovat väitöskirjan osatöitä. SRY:n hallitus päättää stipendin myöntämisestä ja rahallisesta määrästä.

Hakuasiakirjat toimitetaan Suomen Radiologiyhdistyksen sihteerille (Milja Holstila) sähköisesti: sihteeri@sry.fi. Hakuaika päättyy pe 12.1.2024.

Mahdolliset tiedustelut: SRY:n pj. Jussi Hirvonen (puheenjohtaja@sry.fi) tai sihteeri Milja Holstila (sihteeri@sry.fi).