Suomen Radiologiyhdistys julistaa haettavaksi aloittavan tutkijan apurahan

SRY:n hallitus julistaa haettavaksi nuoren lääketieteen tai fysiikan opiskelijan stipendin, jonka tarkoituksena on kannustaa aktiivista ja korkeatasoista tieteellistä työtä radiologian alalla. Apuraha on tarkoitettu nuorille (alle 30-v) väitöskirjaan tähtäävää tutkimustyötä aloittaville lääketieteen ja fysiikan opiskelijoille. Vapaamuotoisessa hakemuksessa pyydetään toimittamaan tiedot tutkimustyön tuloksista, vaiheesta ja tutkimussuunnitelmasta. Hakemukseen tulee liittää stipendiä puoltavan professorin lausunto sekä todistus hakijan rekisteröitymisestä väitöskirjatutkijaksi. SRY:n hallitus päättää stipendin myöntämisestä ja rahallisesta määrästä. Apuraha myönnetään vain kerran.

Hakuasiakirjat toimitetaan Suomen Radiologiyhdistyksen sihteerille (Milja Holstila) sähköisesti: sihteeri@sry.fi. Hakuaika päättyy pe 12.1.2024.

Mahdolliset tiedustelut: SRY:n pj. Jussi Hirvonen (puheenjohtaja@sry.fi) tai sihteeri Milja Holstila (sihteeri@sry.fi).