Suomen Radiologiyhdistys julistaa haettavaksi nuoren radiologian tutkijan stipendin

SRY:n hallitus julistaa haettavaksi nuoren radiologian tutkijan stipendin, jonka tarkoituksena on kannustaa aktiivista ja korkeatasoista tieteellistä työtä radiologian alalla. Stipendi myönnetään ansiokkaasta väitöstutkimuksesta, ja sillä kannustetaan tutkimuksen jatkamista. Sen voi saada nuori (iältään alle 40 v) erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri, sairaalafyysikko tai erikoistuva sairaalafyysikko, jonka tutkimustyön ohjaaja tai professori esittää stipendin antamista tutkijalle. SRY:n hallitus päättää stipendin myöntämisestä ja stipendin rahallinen määrä päätetään vuosittain. Stipendi jaetaan Sädeturvapäivillä.

Hakuasiakirjat toimitetaan Suomen Radiologiyhdistyksen sihteerille (Milja Holstila) sähköisesti: sihteeri@sry.fi. Hakuaika päättyy ma 7.8.2023.

Mahdolliset tiedustelut: SRY:n pj. Jussi Hirvonen (puheenjohtaja@sry.fi) tai sihteeri Milja Holstila (sihteeri@sry.fi).