Suomen Radiologiyhdistys julistaa haettavaksi stipendejä lääketieteen kandidaateille vuoden 2023 ECR-kongressiin

SRY julistaa haettavaksi stipendejä vuoden 2023 ECR-kongressiin (1.-5.3.2023, Wien, Itävalta) osallistumista varten. Stipendiä voi hakea lääketieteen kandidaatti, joka on tehnyt syventävät opinnot radiologialle tai on mukana radiologiaan liittyvässä tutkimusprojektissa. Stipendi kattaa osallistujan kongressimaksun lisäksi kohtuulliset matka- ja majoituskulut kuitteja vastaan.Hakijan tulee laatia vapaamuotoinen hakemus, ja hakemukseen tulee liittää kyseisen yliopiston professorin puoltolausunto.

Hakuasiakirjat tulee toimittaa SRY:n sihteerille osoitteeseen sihteeri@sry.fi ma 12.12.2022 mennessä. Mahdolliset tiedustelut SRY:n pj. Jussi Hirvonen (puheenjohtaja@sry.fi) tai sihteeri Milja Holstila (sihteeri@sry.fi).