Suomen Radiologiyhdistys julistaa haettavaksi Länsirannikon radiologikerhon nuoren tutkijan apurahan

Apuraha on tarkoitettu väitöskirjan tekijöille, joiden väitöstyön teema kuuluu kiinteästi radiologian piiriin. Tutkija-apurahaan ei ole hakemuskaavaketta, hakemusteksti on vapaamuotoinen. Apurahahakemuksessa tulee olla liitteenä hakijan CV (korkeintaan 1 sivu, mukana 3 viime vuoden aikana saadut apurahat tähän työhön), tutkimussuunnitelma aikatauluineen (korkeintaan 3 sivua, sisältäen seuraavat osat: tutkimusryhmän jäsenet, tiivistelmä, tausta, tavoitteet, menetelmät, suoritus ja merkitys) ja julkaisuluettelo, jos sellainen on. Rahaa voi hakea omaan työskentelyyn hankkeen parissa (esimerkiksi palkattoman virkavapaan aikana).

Hakuasiakirjat toimitetaan TYKS Kuvantamisen radiologian vastuualueen hallinnon sihteerille osoitteella:

TYKS/Radiologia Jaana Keihäs, Rakennus 11 A 5.kerros Kiinamyllynkatu 4-8 PL 52

20521 Turku

Hakemus toimitetaan vain paperi-versiona.

Mahdolliset tiedustelut:

Professori Riitta Parkkola (riitta.parkkola@tyks.fi) tai erikoislääkäri Riitta Rautio (riitta.rautio@tyks.fi)

Hakuaika päättyy 8.4.2022 klo 14