Sädeturvapäivät 4.-5.11.2021

Tiedote: 

Sädeturvapäivät järjestetään 4.-5.11.2021.

Sädeturvapäivät järjestetään tänä vuonna 44. kerran. Koulutus järjestetään hybridi-mallilla, jossa sekä lähi- että etäosallistumien on mahdollista. Koulutukseen voi siis osallistua paikan päällä Tampere-talossa tai etänä. Järjestämme koulutuksen noudattaen THL suosituksia koronarajoitusten puitteissa. Koulutukseen ilmoittautuminen on avattu ja olemme jatkaneet edullisempaa etukäteisilmoittautumisen aikaa 15.10.2021 saakka.

Sädeturvapäivien yhteydessä järjestetään perinteiseen tapaan myös kattava tekninen näyttely, alan merkittävin vuotuinen tapahtuma uudesta ja ajankohtaisesta kuvantamisen alueella. Näytteilleasettajat ovat ilmoittautuneet hyvin mukaan päiville.

Ilmoittautuminen osoitteessa: https://ilmo.contio.fi/tavicon/main.aspx?id=249

Tämän vuoden Sädeturvapäivien aiheita ovat mm. Covid-19, Tutkimusnimikkeistö 2020, Säteilylainsäädännön muutokset käytännön työhön, Suomalaisen annoskakku (mistä säteilyannosta kertyy), Uroradiologia, Natiivilaitteiden laadunvarmistus, Hukkaexponointi, Haastavia kuvauksia (ontuva lapsi ja OPTG), Ranne, Sepelvaltimoiden TT, Sydämen kuvantaminen, Tekoäly, Mammografia ja EPAT.

Tervetuloa Sädeturvapäiville!

Roberto Blanco Sequeiros
Puheenjohtaja
Sädeturvapäivät