Suomen Radiologiyhdistys julistaa haettavaksi apurahan AIRP-kurssia varten

AIRP-kurssi on USA:ssa järjestettävä korkeatasoinen radiologiseen ja patologiseen korrelaatioon keskittyvä 4 viikon koulutus. Vuosina 2020 ja 2021 on kurssit koronaepidemian vuoksi pidetty virtuaalikursseina ja näin airp.org -sivujen mukaan jatketaan elokuuhun 2022. Apuraha on tarkoitettu erikoistuvalle tai nuorelle erikoislääkärille (korkeintaan 2 vuotta erikoislääkärinä). Kurssi tulee suorittaa vuoden 2022 aikana.

Apurahan suuruus on 4000 € (maksetaan kuitteja vastaan). Hakemuksessa tulee selvittää hakijan mahdollisuus saada ainakin osittainen palkallinen virkavapaa omasta yksiköstään kurssin ajaksi.

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee olla tieto siitä, paljonko hakijalle on kertynyt radiologian palvelua tai kauanko hän on ollut erikoislääkärinä.

Hakuasiakirjat toimitetaan Radiologiayhdistyksen sihteerille (Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, TAYS Keskussairaala, K-kuvantaminen/Jutta Tähtinen, PL 2000, 33521 Tampere tai sähköisesti: sihteeri@sry.fi)

Mahdolliset tiedustelut:

SRY:n pj. Niko Sillanpää (puheenjohtaja@sry.fi) tai sihteeri Jutta Tähtinen (sihteeri@sry.fi)

Hakuaika päättyy maanantaina lokakuun 11. päivä 2021