Suomen vatsaradiologit julistaa haettavaksi tutkija-apurahat

Suomen Vatsaradiologit julkistaa haettavaksi apurahoja suuruudeltaan korkeintaan 5000EUR:

–          Lääkäreille, jotka tekevät alkuvaiheen tutkimustyötä tai väitöskirjaan tähtäävää tutkimustyötä,  jonka aiheena on vatsan tai lantion alueen radiologia

–          Lääkäreille, jotka tekevät väitöskirjatyön jälkeistä tutkimustyötä, jonka aiheena on vatsan tai lantion alueen radiologia

Tutkija-apurahaa voi hakea henkilökohtaisena apurahana käytettäväksi tutkimusvapaan pitämiseen tai muihin tutkimustyön tekemisestä aiheutuviin välittömiin kustannuksiin. Apuraha tulee käyttää vuoden 2022 loppuun mennessä. Apurahan hakemiseen ei ole hakemuskaavaketta, vaan hakemukset tulee laatia vapaamuotoisesti. Apurahahakemuksen liitteenä tulee olla hakijan CV, yksityiskohtainen tutkimussuunnitelma aikatauluineen ja kustannuslaskelmineen sekä julkaisuluettelo, josta käy ilmi mitkä julkaisuista ovat väitöskirjan osatöitä sekä yksityiskohtaiset tiedot haetun apurahan määrästä ja käyttökohteesta aikatauluineen.

Mikäli hakijalle myönnetään Suomen Vatsaradiologien apuraha, tulee hänen toimittaa dokumentaatio apurahan käytön toteumasta 31.1.2023 mennessä Suomen Vatsaradiologien hallituksen sihteerille ja puheenjohtajalle.

Hakuasiakirjat toimitetaan Suomen Vatsaradiologien sihteerille (aida.steiner@tyks.fi)

Mahdolliset tiedustelut:

Suomen Vatsaradiologit, pj. Irina Rinta-Kiikka (irina.rinta-kiikka@pshp.fi) tai sihteeri Aida Steiner (aida.steiner@tyks.fi) Hakuaika on 1.8.2021 – 30.9.2021