Lääketieteen kandidaatin stipendi ECR-kongressiin

Suomen Radiologiyhdistys julistaa haettavaksi kaksi stipendiä vuoden 2021 ECR kongressiin (3.-7.3.2021, Wien, Itävalta) osallistumista varten. Stipendiä voi hakea lääketieteen kandidaatti, joka on tehnyt syventävät opinnot radiologialle tai on mukana radiologiaan liittyvässä tutkimusprojektissa. Stipendi kattaa osallistujan kongressimaksun lisäksi matka- ja majoituskulut kuitteja vastaan.

Hakijan tulee laatia vapaamuotoinen hakemus ja hakemukseen tulee liittää kyseisen yliopiston professorin puoltolausunto.

Hakuasiakirjat toimitetaan Suomen Radiologiyhdistyksen sihteerille (Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, TAYS Keskussairaala, K-kuvantaminen/Jutta Tähtinen, PL 2000, 33521 Tampere tai sähköisesti: sihteeri@sry.fi)

Mahdolliset tiedustelut:

SRY:n pj. Niko Sillanpää (puheenjohtaja@sry.fi) tai sihteeri Jutta Tähtinen (sihteeri@sry.fi)

Hakuaika päättyy maanantaina lokakuun 12. päivä 2020